Home TOP NEWS Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την αλληλοστήριξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την αλληλοστήριξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Μια πολύ όμορφη στιγμή κατέγραψε η κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η οποία την είδαμε μέσα από την παρακάμερα. 


Με την επίτευξη του δεύτερου γκολ κόντρα στον Άρη από τον Ανδρόνικο Κακουλλή, οι ποδοσφαιριστές μας το πανηγύρισαν έντονα σαν μια μεγάλη οικογένεια, ωστόσο αυτό που κρατήσαμε ήταν η κίνηση του Χαράλαμπου Χαραλάμπους, προς την κερκίδα.

Ο Διεθνής Κύπριος μέσος, ο οποίος έκλεψε την μπάλα και έδωσε την ασίστ στον Κακουλλή, αρχικά δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων των συμποδοσφαιριστών του, όμως στην συνέχεια ο ίδιος έτρεξε προς το μέρος του Κύπριου επιθετικού, τον πήρε αγκαλιά και τον έδειξε στον κόσμο της ομάδας μας, δείχνοντας τους να τον χειροκροτήσουν και να το ανεβάσουν.

Ο Κακουλλής είναι γεγονός ότι χρειαζόταν αυτό το γκολ για να μπορέσει να ανέβει η ψυχολογία του, άλλωστε αυτοί που το ξέρουν καλύτερα είναι οι συμποδοσφαιριστές του, γι’ αυτό και ο Χάμπος έκανε την κινηση αυτή, με την οποία έδειξε ότι, πέραν από σπουδαίος ποδοσφαιριστής, είναι και άνθρωπος.

Δείτε το στιγμιότυπο:

***Να σημειώσουμε ότι αυτή την κίνηση αλληλοστήριξης μέσα στην ομάδα μας δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού αυτό συνέβηκε και μεταξύ του Κούσουλου και Λοίζου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στον πρώτο γύρο.

Διαβάστε εδώ: Αυτός είναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ, αυτός είναι ο Κούσουλος!