Home TOP NEWS Δύο για τίτλο, τρεις για Ευρωπαϊκό εισιτήριο (Απολογισμός αγωνιστικής)

Δύο για τίτλο, τρεις για Ευρωπαϊκό εισιτήριο (Απολογισμός αγωνιστικής)


Η νίκη της ΑΕΚ στον μεταξύ μας αγώνα την κράτησε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας όπου παρέμεινε το Αποέλ ύστερα από τη νίκη του επί του Άρη.

Είχε τεράστια σημασία και η επιτυχία της Πάφου στον αγώνα με την Ανόρθωση, αφού μείωσε τη διαφορά από τον 4ο Άρη στους δύο βαθμούς και μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Σε ότι αφορά στον τίτλο του πρωταθλήματος, είναι σχεδόν βέβαιο ότι όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική, στο παιχνίδι του Αποέλ με την ΑΕΚ. Μοναδική περίπτωση να μην γίνει αυτό είναι να μην κερδίσει η ΑΕΚ την Ανόρθωση στην «Αρένα» και το Αποέλ να πάρει το τρίποντο στο ντέρμπι αιωνίων στην αγωνιστική που ακολουθεί.

Σε ότι αφορά στο τρίτο Ευρωπαϊκό εισιτήριο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πλεονέκτημα αφού η διαφορά της από τον 4ο Άρη είναι στους 4 βαθμούς και στους 5 από την Πάφο. Αν η Πάφος κερδίσει τον Άρη στην επόμενη αγωνιστική θα τον ξεπεράσει και θα χρειάζεται έναν μόλις βαθμό στην τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι της με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν αυτό το παιχνίδι δεν βγάλει νικητή τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ εξασφαλίζει θέση στην Ευρώπη.

Αποτελέσματα 34ης αγωνιστικής:

Πάφος-Ανόρθωση 5-1

ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0

Αποέλ-Άρης 2-0

Βαθμολογία:

Επόμενη αγωνιστική:

Κυριακή 28.04.2024
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ
Άρης – Πάφος FC
ΑΕΚ – Ανόρθωση