Home TOP NEWS Δύσκολα βγαίνει πρωταθλητής από τώρα – Τα σενάρια για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια

Δύσκολα βγαίνει πρωταθλητής από τώρα – Τα σενάρια για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια


Δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η αγωνία κορυφώνεται σε δύο μέτωπα.

Σε ότι αφορά στην ανάδειξη του πρωταθλητή μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική και τον αγώνα του Αποέλ με την ΑΕΚ για να ξεκαθαρίσει. Βέβαια υπάρχει και το σενάριο να κατακτήσει τον τίτλο την Κυριακή το Αποέλ. Αυτό θα γίνει αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει την Ανόρθωση και το Αποέλ πάρει τη νίκη στο ντέρμπι. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε ποια εκ των δύο θα πάει με το πλεονέκτημα της ισοπαλίας στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Σε ότι αφορά στα Ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αν ο Άρης κερδίσει την Πάφο και δεν κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το Αποέλ τότε διατηρεί πιθανότητες για την 3η προνομιούχα θέση. Αν δεν κερδίσει την Πάφο τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ εξασφαλίζει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν η Πάφος κερδίσει τότε θα έχει πλεονέκτημα Ευρώπης αφού θα ξεπεράσει τον Άρη στους δύο βαθμούς και θα χρειάζεται μία ισοπαλία στο παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ για να κλειδώσει την Ευρώπη.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει τότε κλειδώνει την Ευρώπη ενώ το ίδιο θα συμβεί αν ο Άρης δεν κερδίσει την Κυριακή, ότι κι αν γίνει στο ντέρμπι με το Αποέλ.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Κυριακή 28 Απριλίου

19:00 ΑΕΚ-Ανόρθωση

19:00 Άρης-Πάφος

19:00 Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Η βαθμολογία

90