Home TOP NEWS Για την ώρα… focus στο κύπελλο

Για την ώρα… focus στο κύπελλο


Έτσι όπως διαμορφώνονται τα βαθμολογικά δεδομένα στο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούται να ελπίζει σήμερα ακόμα και σε αυτόν τον τίτλο. Έμειναν τέσσερις αγωνιστικές και όλα είναι πιθανά και ανοικτά.

Στο πρωτάθλημα επόμενος αγώνας μας είναι αυτός με την Ανόρθωση. Πρώτα όμως θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο θεσμό του κυπέλλου. Η ομάδα θα πάει με συνεχόμενους αγώνες στις δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν και καλείται να ανταποκριθεί. Την Τετάρτη θα βρούμε μπροστά μας τον πληγωμένο Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα» και θέλουμε να εξασφαλίσουμε αποτέλεσμα που θα μας δίνει καλές πιθανότητες για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού.

Η ομάδα προετοιμάζεται χωρίς ανάσα. Η νίκη μας το Σάββατο μας ανεβάζει ψυχολογικά, υπάρχουν ωστόσο κάποια προλήματα στα οποία ενδεχομένως να κληθεί ο Αναστασίου να βρει λύσεις.

Είναι δεδομένη η απουσία του Φαμπιάνο. Αναμένουμε ενημέρωση για Χαμάς και Μάθιους ενώ και ο Στεπίνσκι, ο οποίος απουσίασε στο τελευταίο παιχνίδι, θα είναι μάλλον διαθέσιμος.

Πάμε σε διπλή αναμέτρηση χωρίς να έχουν σημασία τα εκτός έδρας γκολ και ασφαλώς θα κυνηγήσουμε ξανά τη νίκη. Απομένει η σημερινή και η αυριανή προπόνηση για να βγει η αποστολή του αγώνα.