Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Ισορροπημένο παιχνίδι με κάποιες μεγάλες ευκαιρίες και κανένα γκολ

Ημίχρονο: Ισορροπημένο παιχνίδι με κάποιες μεγάλες ευκαιρίες και κανένα γκολ


Μπήκε καλύτερα στο γήπεδο η Ανόρθωση, επιτέθηκε και έχασε τις πρώτες ευκαιρίες. Φαινόταν κάπως μουδιασμένη στα πρώτα λεπτά η ομάδα, με τις επιλογές να μην είναι καλές στις μεταβιβάσεις στην επίθεση. Η αναγκαστική αλλαγή του Μπέζους, στη θέση του οποίου μπήκε ο Αλιούμ έφερε αναγκαστική διαφοροποίηση, με την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως να αρχίζει να πατάει καλύτερα όσο περνούσε ο χρόνος και να απειλεί σε 1-2 περιπτώσεις.

Εξακολουθούσε πάντως η Ανόρθωση να δείχνει πιο απειλητική σε ένα ανοικτό παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ να το παίρνει σε πιο αργό τέρμπο και τους γηπεδούχους να βγάζουν περισσότερη ένταση και ταχύτητα.

Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε κάπως την Ανόρθωση επιθετικά, τα καταφέραμε κάπως μετά τα μέσα του ημιχρόνου όμως εμείς δεν μπορούσαμε να γίνουμε δημιουργικοί μπροστά. Υπήρξαν κάποιες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Ο Αλιούμ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Γκερέρο για την μεγαλύτερη για Ανόρθωση.

Το καλύτερο μας διάστημα ήταν στο τέλος του ημιχρόνου όταν πιέσαμε περισσότερο και δημιουργήσαμε προβλήματα στην αντίπαλο.

Είναι σχετικά ισορροπημένο το παιχνίδι και ανοικτό…

Α Ημίχρονο

Η πρώτη φάση στον αγώνα ήρθε στο 2ο λεπτό με ένα απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Γκερέρο άστοχα.

Στο 3ο λεπτό έγινε λάθος από τον Ουζόχο, πήρε μπάλα ο Παρούτης που έδωσε πάσα και έβγαλε μόνο τον Γκερέρο μπροστά στο τέρμα, αυτός πλάσαρε, νίκησε τον Ουζόχο όμως στη γραμμή ο Παναγιώτου έσωσε.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε με πάσα του Χάμπου στον Χαμάς στο 5ο λεπτό, έκανε σέντρα σουτ πάνω στον Αρμπολέδα που έδιωξε σε κόρνερ.

Το σουτ του Σεμέδο στο 9ο λεπτό μέσα από την περιοχή αριστερά ήταν άστοχο.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Μπέζους στο 10′. Στη θέση του μπήκε ο Αλιούμ.

Στο 13ο λεπτό έγινε σουτ από πλάγια θέση για να αποκρούσει χαμηλά ο Ουζόχο.

Στο 20ο λεπτό ο Χαμάς σέντραρε από αριστερά, έγινε κεφαλιά από παίκτη της Ανόρθωσης, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι με τον Αλιούμ να την σταματά και να πλασάρει τον Αρμπολέδα όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Ένα σουτ τπου Παρούτη από πλάγια θέση στο 28′ έφυγε μακριά από το τέρμα μας.

Στο 37ο λεπτό ο Σεμέδο έδωσε στον Σίμιτς ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε προσπάθεια για σουτ με το αριστερό όμως δεν βρήκε καλά τη μπάλα και έχασε την ευκαιρία.

Εκπληκτική ευκαιρία έχασε ο Αλιούμ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, αφου πήρε πάσα από τον Σίμιτς, μπροστά στο τέρμα τελείωσε πανέμορφα τη φάση, νίκησε τον Αρμπολέδα όμως ο Μαρμούκ στη γραμμή έσωσε την Ανόρθωση.