Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Κρατά μπάλα η ΑΕΚ, πρέπει να αλλάξουμε προσέγγιση

Ημίχρονο: Κρατά μπάλα η ΑΕΚ, πρέπει να αλλάξουμε προσέγγιση


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μπάλα στο ξεκίνημα, η ΑΕΚ έβγαλε παίκτες ψηλά για να μας πιέσει. Φάνηκε από την αρχή ότι θα προσπαθούσαν αμφότερες οι ομάδες να ελεγξουν το ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μετέφεραν το παιχνίδι στο δικό μας μισό ενώ εμείς προσπαθούσαμε να βγάλουμε με ταχύτητα επιθέσεις. Ηταν αργό το παιχνίδι πάντως στο πρώτο τέταρτο με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται επιφυλακτικές. Τις προϋποθέσεις πάντως ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ που τις έφτιαχνε σε αυτό το διάστημα.

Άρχισε να ανεβάζει στροφές η ΑΕΚ μετά το 15λεπτο και να επιβάλλεται κάπως στο γήπεδο χωρίς όμως να μπορεί να γίνει δημιουργική. Είχαμε κι εμείς κάποια θέματα στο κεντρο και δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε μπάλα.

Δεν βρίσκαμε τρόπο να πάρουμε τη μπάλα κοντά στην αντίπαλη περιοχή κι αυτό έδινε περισσότερη αυτοπεποίθηση στην ΑΕΚ που δημιούργησε συντριπτική εδαφική υπεροχή.

Θα πρέπει να αλλάξει προσέγγιση η ομάδα, να γίνει πιο επιθετική για να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη.

A Hμίχρονο

Η πρώτη φάση ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 3ο λεπτό με τον Σεμέδο να μπαίνει από δεξιά στη περιοχή, να κάνει παράλληλη πάσα όμως κανείς δεν ήταν εκεί για να την σπρώξει στα δίκτυα.

Στο 27ο λεπτό ο Γκαρσία σέντραρε από αριστερά, ο Σολ έκανε κεφαλιά από κοντά με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία μας. Ηταν μεγάλη αυτή η ευκαιρία για τους γηπεδούχους.