Home TOP NEWS Με φάρο τα δύο τελευταία ματς στο στάδιο “Αλφαμέγα”

Με φάρο τα δύο τελευταία ματς στο στάδιο “Αλφαμέγα”

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζεται η προετοιμασία (ολοκληρώνεται σήμερα) για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, το οποίο θα γίνει αύριο(10/4) στο στάδιο “Αλφαμέγα” κόντρα στον Άρη Λεμεσού.


Λίγες μέρες μετά την σπουδαία και παράλληλα ευρεία νίκη επί του Άρη στο πρωτάθλημα, το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου θα συναντήσει ξανά τον Λεμεσιανό σύλλογο σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει ένα εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα.

Σίγουρα το νικηφορό αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου “φορτώνει” την ΟΜΟΝΟΙΑ αρκετή ψυχολογία και με μπόλικη αυτοπεποίθηση, δύο στοιχεία τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο αυριανό παιχνίδι για να μπορέσει να φτάσει στο σκορ που θα της αφήσει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να κατεβούν στο αυριανό παιχνίδι, το οποίο θα είναι και το τελευταίο για την φετινή σεζόν στην Λεμεσό και στο στάδιο “Αλφαμέγα” με φάρο τις δύο τελευταιές επισκέψεις μας με Απόλλωνα και Άρη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα τελευταία δύο παιχνίδια της στο νέο γήπεδο της Λεμεσού κατάφερε να πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες και να φύγει από αυτό με το “διπλό” κάτι που θα κληθεί να το πράξει και αύριο για να φέρει την πρόκριση στο ΓΣΠ και μπροστά από τον Πράσινο ΛΑΟ.