Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα – Τα φώτα στο...

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα – Τα φώτα στο ΓΣΠ! [ Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (07/04) η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα CYTA, ένα για το Α’ γκρουπ και δύο για το Β΄γκρουπ.


Για το Α’ γκρουπ ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία Αποέλ, θα φιλοξενήσει στις 17:00 στο ΓΣΠ την τελευταία ομάδα του πρώτου γκρουπ Ανόρθωση, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Οι “γαλαζοκίτρινοι” θα ψάξουν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο που θα τους κρατήσει στην κορυφή διατηρώντας αποστάσεις ασφαλείας από τις ομάδες που τους ακολουθούν, απ’ την άλλη η Ανόρθωση θέλει το θετικό αποτέλεσμα για τον κόσμο της και την ιστορία της.

Για το Β’ γκρουπ του πρωταθλήματος θα έχουμε δύο αναμετρήσεις οι οποίες θα γίνουν στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή” και στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που θα αρχίσει στις 19:00 ο Οθέλλος θα τα πει με τη Νέα Σαλαμίνα, με τους τυπικά γηπεδούχους να είναι αυτοί που “καίγονται” για το τρίποντο. Στο άλλο ματς που θα γίνει στις 19:30 η Καρμιώτισσα θα φιλοξενήσει τον Εθνικό, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να διασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους στην 1η κατηγορία.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Α’ γκρουπ
17:00 Αποέλ – Ανόρθωση (Cablenet)

B’ γκρουπ
19:00 Οθέλλος – Νέα Σαλαμίνα (Cytavision)
19:30 Καρμιώτισσα – Εθνικός Άχνας (Cablenet)

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

Α’γκρουπ
ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 3-0
ΑΕΚ – Πάφος 3-0

Β’γκρουπ
Δόξα – Απόλλωνας 0-2