Home TOP NEWS Να πάει χωρίς έγνοια στο τελευταίο του πρωταθλήματος

Να πάει χωρίς έγνοια στο τελευταίο του πρωταθλήματος

Η ομάδα μας πυρετωδώς για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (28/04) το οποίο θα είναι κόντρα στον Αποέλ, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Η τελευταία ήττα από την ΑΕΚ, η οποία ήταν η τρίτη φετινή για την ομάδα μας από τους “κιτρινοπράσινους”, μας έθεσε οριστικά εκτός διεκδικήσης του φετινού τίτλου, ωστόσο ακόμη κι έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ στο επόμενο παιχνίδι έχει στόχο και αυτός δεν είναι άλλος από το να “κλειδώσει” την τρίτη θέση.

Την δεδομένη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 65βαθμούς και πιο πίσω ακολουθεί ο Άρης με 61βαθμούς και η Πάφος με 60βαθμούς. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε αυτή την αγωνιστική, μια εκ των δύο ή και δύο θα χάσουν βαθμούς, ωστόσο η ομάδα μας για να μην μπει σε περιπέτειες θα πρέπει να νικήσει τον Αποέλ.

Συνεπώς το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, το οποίο θα έχει και τον κόσμο στο πλεύρο του την Κυριακή, θα κληθεί να μπει στον αγωνιστικό με το “μαχαίρι στα δόντια” κι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό να διεκδικήσει τη νίκη, η οποία αν έρθει θα μας στείλει στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος χωρίς καμία έγνοια και θα μας επιτρέψει να κοιτάξουμε και λίγο πιο μακριά τον τελικό κυπέλλου.