Home TOP NEWS Οι μονομαχίες στα δύο άκρα θα είναι καθοριστικές στο ντέρμπι

Οι μονομαχίες στα δύο άκρα θα είναι καθοριστικές στο ντέρμπι


Σε παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής, ο σχεδιασμός στην τακτική που θα κάνουν οι δύο προπονητές παίζει πάντα ρόλο στην έκβαση του. Και από τη στιγμή που απέναντι μας θα βρεθεί η πιο παραγωγική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα ασφαλώς θα πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη σημασία και στην αμυντική μας λειτουργία. Παράλληλα η αποτελεσματικότητα στην επίθεση είναι απαραίτητο να επανεμφανιστεί, ύστερα από το μέτριο τελευταίο μας παιχνίδι.

Η δύναμη του Αποέλ είναι στα άκρα του γηπέδου, με τους Δώνη και Ντογκαλά να αναλαμβάνουν προταγωνιστικό ρόλο και τους Χαμάς και Μάθιους να καλούνται να τους περιορίσουν. Είναι και στην δική μας πλευρά η δύναμη μας τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπου δεσπόζει η παρουσία του Σεμέδο ενώ την Κυριακή αναμένουμε να δούμε τον Αλιούμ στο άλλο άκρο. Ενδέχεται να βρεθούν απέναντι σε Σούσιτς και Τσεμπάκ, εκτός κι αν ο Πίντο επιλέξει τον Ζέφτε στο παιχνίδι. Θα είναι κι αυτές δύο πολύ ενδιαφέρουσες μονομαχίες στις οποίες θα πρέπει οι δικοί μας να βγουν κερδισμένοι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε αξιοπιστία το τελευταίο διάστημα, μας τα χάλασε την περασμένη Κυριακή και περιμένουμε να ανεβάσει ξανά απόδοση για να φύγει με νίκη από τον αγώνα.  Σεμέδο, Αλιούμ ή Σίμιτς αν επιλεγεί στο φτερό και οι δύο μπακ Χαμάς και Μάθιους, ως επικρατέστεροι να βρίσκονται στην εντεκάδα, θα πρέπει να πιάσουν ψηλά στάνταρ απόδοσης.