Home TOP NEWS Πατάει “γκάζια” για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Πατάει “γκάζια” για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης της Κυριακής(21/04) με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψει στη Λάρνακα για να αγωνιστεί εκτός έδρας αυτή την φορά με την ΑΕΚ θέλοντας φυσικά να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα την κρατήσουν σε θέση Ευρώπης και παράλληλα να μείνει ζωντανή στο κόλπο του τίτλου.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και θα επιδιώξει να το κάνει την ερχόμενη Κυριακή, σε αντίθετη περίπτωση θα χαθεί και η τελευταία ελπίδα που έχουμε για την μεγαλύτερη ανατροπή στα χρονικά του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο κ.Αναστασίου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κουλιμπαλί. Απ’ εκεί και πέρα εκτός θα είναι οι τραυματίες Φαμπιάνο, Λανγκ, Μπεζούς, ενώ η σημερινή και αυριανή προπόνηση θα είναι καθοριστική για τον Κασάμα αν θα προλάβει να μπει στην αποστολή.

Η ψυχολογία από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και την προκρίση στον μεγάλο τελικό είναι στο ζενίθ κι αυτό θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ΑΕΚ για να μπορέσει να πάρει του ζητούμενο που είναι η νίκη.