Home TOP NEWS Σημαντικές οι βοήθειες από τον πάγκο

Σημαντικές οι βοήθειες από τον πάγκο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε χθες να νικήσει τον Άρη με το ευρύ 3-0, “σπάζοντας” την ίδια ώρα μια αρνητική παράδοση κόντρα στον Άρη Λεμεσού η οποία κρατούσε για δύο χρόνια και κάτι μήνες.


Με την χθεσινή νίκη το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου έδωσε απαντήσεις, έστειλε μηνύματα ότι είναι εδώ, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι έκανε αποφασιστικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος κι απ’ εδώ και πέρα όλα θα εξαρτηθούν από τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με Ανόρθωση (εκτός), ΑΕΚ (εκτός), Αποέλ (εντός) και Πάφο FC (εκτός).

Πέραν όμως της νίκης η οποία ήταν η δεύτερη στα πλέι – οφ επί του Άρη, προέκυψε κι ένα άλλο σημαντικό στο χθεσινό παιχνίδι κι αυτό δεν είναι άλλο από το ότι η ομάδα μας δεν επηρεάστηκε σε καμία περίπτωση από τις απουσίες κάποιων ποδοσφαιριστών, του Χαμάς, Μάθιους, Στεπίνσκι, αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα του Φαμπιάνο (αποχώρησε στο 34ο λεπτό).

Αυτοί που αντικατέστησαν τους προαναφερθέντες ήταν οι Σιπριάνο, Μίλετιτς, Κακουλλής,Ουζόχο και όχι μόνο ανταποκρίθηκαν σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα και στα θέλω του κ. Αναστασίου, αλλά έβαλαν και το λιθαράκι τους για να έρθει η σημαντική νίκη. Ο Σιπριάνο έδωσε δύο ασίστ έπειτα από εξαιρετικές εκτελέσεις κόρνερ, οι Μίλετιτς και Κακουλλής είδαν δίχτυα και ο Ουζόχο εκεί που χρειάστηκε φώναξε παρών.

Το έχουμε γράψει και σε προηγούμενο μας άρθρο, ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι αναγκαίοι και απαραίτητοι στην τελική ευθεία και χθες σίγουρα μόνο ικανοποιήση μπορεί να ένιωσε ο Γιάννης Αναστασίου από την παρουσία των ποδοσφαιριστών που ήρθαν από τον πάγκο, αλλά και των βασικών του, αφού είδε αυτό που θέλει να βλέπει απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του, αγωνιστική ετοιμότητα όταν θα χρειαστούν να παίξουν.

Τώρα ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη στην Λεμεσό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να βγάλει στο τερέν του σταδίου “Αλφαμέγα” την ίδια εικόνα για να μπορέσει να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό και στα δύο ματς του κυπέλλου θα χρειαστεί η συμβολή όλων των ποδοσφαιριστών.