Home TOP NEWS Συγκέντρωση για… την σωστή αντίδραση!

Συγκέντρωση για… την σωστή αντίδραση!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί όπως θα ήθελε και όπως έπρεπε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, γνώρισε την δεύτερη της ήττα στην φάση των πλέι – οφ η οποία μάλιστα ήρθε από την ίδια ομάδα και ουσιαστικά έβγαλε το σύνολο του κ. Αναστασίου εκτός διεκδικήσης του φετινού τίτλου.


Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία το τελευταίο διάστημα τα έδωσαν πραγματικά όλα, προκρίθηκαν στον τελικό κυπέλλου και μέχρι χθες ήταν ζωντανοί στο κόλπο του πρωταθλήματος, ωστόσο λίγο τα συνεχόμενα ματς (Πρωτάθλημα – Κύπελλο), λίγο η έλλειψη επιλογών, λίγο οι τραυματισμοί κάποιων ποδοσφαιριστών, φάνηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ φάνηκε και ότι η ομάδα έμεινε από καύσιμο και δυνάμεις.

Ότι έγινε όμως έγινε, δεν πρέπει και ούτε μπορούμε να κοιτάμε πίσω κι αυτό το ξέρουν πολύ καλύτερα και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από σήμερα κιόλας έχουν αφήσει πίσω τους το τι έγινε στο “ΑΕΚ Αρένα”, έχουν γυρίσει σελίδα και άρχισαν να βλέπουν και να σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (28/04) κόντρα στον Αποέλ.

Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου καλείται αυτό το διάστημα και μέχρι το Σάββατο που θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι να παραμείνει συγκεντρωμένο, έτσι ώστε να μπορέσει να βγάλει σωστή αντίδραση και να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο με το οποίο θα “σφραγίσει” ουσιαστικά και την 3η θέση στο πρωτάθλημα την ώρα που Πάφος και Άρης θα παίζουν μεταξύ τους.

Πλέον μετά και την χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ, οι στόχοι της ομάδας μας έχουν ξεκαθαρίσει κι αυτοί δεν είναι άλλοι από την διεκδίκηση της 3ης θέσης που οδηγεί απευθείας στην Ευρώπη, αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στην Πάφο, γι’αυτό και το Κυριακάτικο “αιώνιο” ντέρμπι, παρά το γεγονός ότι χάθηκε η ευκαιρία για την διεκδικήση του τίτλου, μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να είναι.