Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Άρη

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Άρη

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν πίσω τους το παιχνίδι με την Πάφο FC και πλέον άπαντες, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Άρη, ο οποίος θα είναι ο επόμενος μας αντίπαλο στην φάση των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα με την Πάφο FC, είναι γεγονός ότι άφησε μια πικρή γεύση στους ποδοσφαιριστές και τον Γιάννη Αναστασίου, η ομάδα μας παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, έχοντας και στις αρχές του ημιχρόνου μια ευκαιρία να “κλειδώσει” το ματς, εντούτοις ισοφαρίστηκε και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός λοιπόν, όπως είναι λογικό και μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, είναι αναγκασμένος να δουλέψει αυτό το διάστημα, τόσο στον αγωνιστικό, όσο και στον ψυχολογικό τομέα, έτσι ώστε το ερχόμενο Σάββατο να μπορέσει να παρουσίασει έτοιμη την ομάδα του για να “χτυπήσει” τη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, όπως έγινε γνωστό από χθες ο Σιπριάνο αναμένεται να είναι στις επιλογές του κ. Αναστασίου, ο Μάθιους είναι αμφίβολος για το παιχνίδι, ενώ παρών στο επόμενο θα είναι και ο Κούσουλος. Για τον Λανγκ τα δεδομένα είναι γνωστά, η ομάδα μας θα χάσει τον Ούγγρο αμυντικό για τον επόμενο μήνα.