Home TOP NEWS Θέλει να κάνει το τρία στα τρία κόντρα στον Άρη ο Αναστασίου

Θέλει να κάνει το τρία στα τρία κόντρα στον Άρη ο Αναστασίου

Παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Άρη νούμερο πέντε σήμερα και φυσικά τρίτο για τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Αναστασίου.


Ο Ελλαδίτης τεχνικός που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να εργαστεί ως Σύμβουλος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού, κλήθηκε να καθίσει και στον πάγκο της ομάδας μας για να εργαστεί ως υπηρεσιακός προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν μετά την απομάκρυνση του Τσέντιλ Ρέκνταλ.

Το ντεμπούτο του κ. Αναστασίου στον πράσινο πάγκο, έγινε στις 25 Φεβρουαρίου, στο πρώτο παιχνίδι των πλέι- οφ απέναντι στον Άρη και μάλιστα ήταν επιτυχημένο, αφού κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα μας στην εκτός έδρας νίκη επί του Λεμεσιανού συλλόγου με 1-2 με τα γκολ που πέτυχαν οι Σεμέδο και Μπεζούς.

Δύο περίπου μηνές μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξένησε τον Άρη Λεμεσού για την 6η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος και ο Γιάννης Αναστασίου βγήκε και πάλι νικητής αφού είδε την ομάδα του να επικρατεί με 3-0 με τα γκολ που σημείωσαν οι Σεμέδο, Κακουλλής και Μίλετιτς.

Σήμερα είναι η τρίτη “μάχη” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Άρη η οποία θα γίνει υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου και σίγουρα θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται σωστά και σε αυτό το παιχνίδι για να μπορέσουν να του χαρίσουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη απέναντι στην “ελαφρά ταξιαρχεία”, η οποία αν έρθει θα ανοίξει και διάπλατα τον δρόμο για πρόκριση στον μεγάλο τελικό.