Home TOP NEWS Θέλει να περάσει νικηφόρα κι από το “σπίτι” της Ανόρθωσης!

Θέλει να περάσει νικηφόρα κι από το “σπίτι” της Ανόρθωσης!

Η ομάδα μας προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (14/04) με αντίπαλο την Ανόρθωση, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Οι δύο συνεχόμενες τριάρες επί του Άρη σε πρωτάθλημα και κύπελλο όπως ήταν λογικό  έχουν ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών μας και άπαντες περιμένουν ότι, όλο αυτό θα λειτουργήσει θετικά για την ομάδα μας στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και θα την βοηθήσει να φτάσει στο ζητούμενο.

Πάντως, τόσο για τους ποδοσφαιριστές μας, όσο και για τον κ. Αναστασίου τα κίνητρα στο μεθαυριανό παιχνίδι είναι πάρα πολλά και σίγουρα όλα αυτά πρέπει και επιβάλλεται να έρθουν να δώσουν μια έξτρα ώθηση στο παιχνίδι τους, για να μπορέσουν να κυνηγήσουν από το μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές μας λοιπόν, έχουν κάθε λόγο να θέλουν το “διπλό” στο Κυριακάτικο ματς ,αρχικά για να πανηγυρίσουν το τρίποντο κόντρα στην ομάδα που μας υποχρέωσε στην πρώτη φετινή μας ήττα και επίσης θα κυνηγήσουν το βαθμολογικό κέρδος στο “Αντώνης Παπάδοπουλος”, το οποίο παραμένει μία από τις δύο έδρες που στην τρέχουσα σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το κίνητρο του Γιάννη Αναστασίου, ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει να κάνει το δύο στα δύο στα πλέι – οφ με την Ανόρθωση, να κρατήσει την ομάδα μας στα ψηλά και παράλληλα να στείλει το ηχηρό μήνυμα ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι τυχαία που βρίσκεται  εκεί που βρίσκεται την δεδομένη στιγμή.