Home TOP NEWS Θέλει τρίτη νίκη πάνω στον “αιώνιο” μετά από 14χρονια

Θέλει τρίτη νίκη πάνω στον “αιώνιο” μετά από 14χρονια

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Αποέλ, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (28/04 | 19:00) στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Οι “πράσινοι” την φετινή σεζόν πήραν δύο φορές τον αέρα του Αποέλ, καθώς μέχρι στιγμής κατάφεραν να καταγράψουν δύο νίκες απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας. Στον πρώτο γύρο επικράτησαν με 2-1 και στην πρώτη “μάχη” των πλέι – οφ επικράτησαν με 0-1. Στον δεύτερο γύρο η ΟΜΟΝΟΙΑ ηττήθηκε με 3-0.

Οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν την σημαντικότητα του Κυριακάτικου αγώνα και προετοιμάζονται κατάλληλα για να παρουσιαστούν όπως πρέπει, θέλοντας την ίδια ώρα να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στο σύνολο του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Άπαντες λοιπόν που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν τα πάντα, να αγωνιστούν με πάθος και ψυχή, έτσι ώστε να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην τρίτη φετινή νίκη επί του “αιώνιου”, κάτι που η ομάδα μας το έχει πετύχει ξανά πριν από 14χρόνια, την χρονιά που κατέκτησε το 20ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Σίγουρα το πιο πάνω είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλους στο “Ηλίας Πούλλος”, ωστόσο μεγαλύτερο κίνητρο είναι και η κατάκτηση της 3ης θέσης που δίνει το “διαβατήριο” για την Ευρώπη, χωρίς η ομάδα μας να περιμένει να κατακτήσει το κύπελλο για να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη.