Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις που θα διαμορφώσουν νέα βαθμολογικά δεδομένα

Τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις που θα διαμορφώσουν νέα βαθμολογικά δεδομένα [Πρόγραμμα – Τηλεοπτικές μεταδόσεις – Βαθμολογία]

Τα φώτα σήμερα (14/04) θα είναι στραμμένα στο “Στέλιος Κυριακίδης”, στο στάδιο “Αλφαμέγα” και στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.


Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που θα γίνει στις 17:00 στο “Στέλιος Κυριακίδης” ο πρωτοπόρος Αποέλ θα αναμετρηθεί με την Πάφο FC. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στα τελευταία τους παιχνίδια και σήμερα αμφότερες στην μεταξύ τους “μονομαχία” θα ψάξουν τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Στις 19:00 θα έχουμε σέντρα στο δεύτερο παιχνίδι του Α’ γκρουπ των πλέι – οφ. Ο Άρης Λεμεσού θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην Λεμεσό. Ο Λεμεσιανός σύλλογος ψάχνει νίκη θέλοντας να αφήσει πίσω του τα άσχημα αποτελέσματα. Απ’ την άλλη οι “κιτρινοπράσινοι” θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Α’γκρουπ το οποίο θα αρχίσει στις 19:30 θα γίνει στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Η Ανόρθωση μετά τη νίκη επί του Αποέλ θα ψάξει να κάνει την ζημιά και στην ομάδα μας. Στην αντίπερα όχθη η ΟΜΟΝΟΙΑ που είναι σε εξαιρετική φόρμα θα κυνηγήσει τη νίκη και το “διπλό” για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των άλλων τεσσάρων ομάδων.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

17:00 Πάφος FC – Αποέλ (Cablenet)
19:00 Άρης – ΑΕΚ (Cytavision)
19:30 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ (Cablenet)

Η βαθμολογία: