Home TOP NEWS Άλλη μία χρονιά κλείνει με τελικό, ελπίζουμε και πάλι με τίτλο

Άλλη μία χρονιά κλείνει με τελικό, ελπίζουμε και πάλι με τίτλο


Μας έχει γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι παρούσα σε τελικό κυπέλλου ξανά, όπως και πέρυσι, όπως και πρόπερσι και θέλει να επαναλάβει αυτό που έκανε τις χρονιές που προηγήθηκαν. Να τελειώσει τον αγώνα με πανηγύρια, με το τρόπαιο να σηκώνεται από τον αρχηγό μας και με άλλο ένα κύπελλο να προστίθεται στην πλούσια ιστορία μας.

Το παιχνίδι με την Πάφο σαφώς και δεν θα είναι εύκολο. Η αντίπαλος μας θέλει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της, είναι γι’ αυτήν η μοναδική διέξοδος για Ευρώπη και σίγουρα έρχεται στη Λευκωσία για να κάνει το παν να πετύχει το στόχο της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επενδύει στην εμπειρία, στη δίψα που έχουν οι παίκτες για να φτάσουν στην επιτυχία, στο γεγονός ότι θα είναι αυτή που θα αγωνίζεται απόψε σε γνώριμο περιβάλλον και βεβαίως στη συμπαράσταση του Λαού της που θα κατακλήσει ανατολική και βόρεια κερκίδα.

H αναμέτρηση θα αρχίσει στις 8 το βράδυ και θα μεταδίδεται ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό ΆΛΦΑ. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο  Σέρβος Srdjan Jovanovic, VARίστας θα είναι ο συμπατριώτης του Μομσίλο Μάρκοβιτς ενώ οι επίσης Σέρβοι Στοϊκοβιτς και Μιχαϊλοβιτς θα είναι στις γραμμές ως βοηθοί διαιτητές.