Home TOP NEWS Ανοικτές κεραίες σε Κύπρο και Ελλάδα

Ανοικτές κεραίες σε Κύπρο και Ελλάδα

Ο προγραμματισμός της ομάδα μας ξεκίνησε για τα καλά, με το προηγούμενο διάστημα να βγαίνει η απόφαση και να ανακοινώνονται αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οκτώ στο σύνολο είδαν την πόρτα εξόδου του “Ηλίας Πούλλος”, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες ο αριθμός να μεγαλώσει.


Απ’ εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αναστασίου σε συνεργασία με τον Βάλντας Νταμπράουσκας, συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την αναζήτηση των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν να καλύψουν τα κενά που άφησαν οι οκτώ που αποχώρησαν, αλλά και ποδοσφαιριστές για κάποιες άλλες θέσεις που θέλει και επιβάλλεται να ενισχυθεί η ομάδα μας.

Ήδη το προηγούμενο διάστημα, δημοσιεύματα σύνδεσαν τα ονόματα των Σωτήρη Τσιλούλη, Μάρκο Μπάκιτς και το τελευταίο αυτό του Γιάννη Μασούρα με την ΟΜΟΝΟΙΑ, λόγω φυσικά και της παρουσίας των δύο προαναφερόμενων ανδρών που είναι στην ομάδα μας και οι οποίοι αμφότεροι εργάστηκαν στην Ελλάδα. Σίγουρα θα ακουστούν ονόματα ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα, ωστόσο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι, ενδιαφέρουν την ομάδα μας ή και αν ισχύει θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.

Φυσικά είναι δεδομένο ότι, τόσο ο κ. Αναστασίου, όσο και ο κ. Νταμπράουσκας, δεν αποκλείεται να αναζητήσουν παίκτες και να κάνουν ψώνια ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα, καθώς πάρα πολύ καλά την Ελληνική αγορά, φυσικά ανοικτές οι δύο προαναφερόμενοι έχουν ανοικτές κεραίες και στην Κύπρο, βλέποντας κάποιες καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.