Home TOP NEWS Αυτοί που ξέρουν από τελικούς να παρασύρουν και τους άλλους!

Αυτοί που ξέρουν από τελικούς να παρασύρουν και τους άλλους!

Μπορεί να προηγείται ακόμη ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα πριν από τον μεγάλο τελικό της 18ης Μαίου, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, από την στιγμή που επιτεύχθηκε ο στόχος της Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος μπορούν να κοιτάζουν από τώρα το συγκεκριμένο παιχνίδι.


Όσον αφορά τον τελικό, όπως προαναφέραμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, αυτός θα είναι ο τρίτος κατά σειρά τελικός και η ομάδα μας θα ψάξει σε αυτόν την τρίτη σερί κατάκτηση κυπέλλου, στόχος ο οποίος αν επιτευχθεί θα χαρίσει τον 17ο τίτλο στον θεσμό αυτό στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Να σημειώσουμε ότι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βρίσκονται την δεδομένη στιγμή στο ρόστερ έχουν είτε έχουν αγωνιστεί, είτε έζησαν από τον πάγκο και τους προήγουμενους δύο τελικούς με Εθνικό Άχνας και ΑΕΛ και ξέρουν ότι είναι ένα παιχνίδι μόνο με μοιρασμένες πιθανότητες.

Αυτό που θα έχουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία από τους προηγούμενους τελικούς, είναι να παρασύρουν τους συμποδοσφαιριστές τους που ίσως να είναι και ο πρώτος τους τελικός, έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουν το βράδυ της 18ης Μαίου να φτάσουν στο ζήτουμενο που θα είναι η κατάκτηση του τροπαίου.