Home TOP NEWS Δείχνουν τις προθέσεις τους Νταμπράουσκας και Αναστασίου

Δείχνουν τις προθέσεις τους Νταμπράουσκας και Αναστασίου


Ο προγραμματισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άρχισε ήδη να παίρνει “σάρκα και οστά”, ήδη σήμερα είχαμε αρκετές ανακοινώσεις για αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, ενώ το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με αυτούς που θα κουνήσουν μαντήλι από το “Ηλίας Πούλλος”.

Μετά τις αποχωρήσεις, περιμένουμε ότι θα προκύψουν οι ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις συμβολαιών με αυτούς που θα συνεχίσουν να φοράνε το “τριφύλλι” στο στήθος κι ακολούθως θα περιμένουμε να δούμε πως η ομάδα μας θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και ποιες θα είναι οι επιλογές ποδοσφαιριστών.

Πάντως η σημερινή εξέλιξη και συγκεκριμένα οι επτά συνολικά αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών από την ομάδα μας, Μπασιρού, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Αλιούμ, Ψάλτη, Λέτσιακς και Μίλετιτς, έρχεται και φωτογραφίζει τις προθέσεις του Νταμπράουσκας και του Αναστασίου για να το “χτίσιμο” μιας νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε καινούργιες βάσεις.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο στο δεξί άκρο της άμυνας θα γίνει ολικό λίφτινγκ, ενώ περιμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθεί γενικότερα το ρόστερ, το οποίο σίγουρα θα είναι εντελώς διαφορετικό όπως το έχουμε συνηθισεί τις τελευταίες σεζόν, αφού θα προκύψουν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις.