Home TOP NEWS Δύσβατος ο δρόμος προς τους ομίλους

Δύσβατος ο δρόμος προς τους ομίλους


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προετοιμαστεί για να ξεκινήσει τη φετινή της πορεία από τις 25 Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία θα δώσει τον πρώτο της Ευρωπαϊκό αγώνα.

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο θα είμαστε τοποθετημένοι στους δυνατούς, υπάρχουν μπόλικες βατές ομάδες ενώ σίγουρα υπάρχουν και κάποιες παγίδες που θα θέλαμε να αποφύγουμε, όπως για παράδειγμα τις ομάδες από Ουκρανία, Σουηδία, Πολωνία, Βουλγαρία. Όχι πως μιλάμε για ιδιαίτερα ισχυρούς αντίπαλους όμως καλό είναι στην πρώτη μας Ευρωπαϊκή δοκιμασία να βρούμε μπροστά μας μία από τις πολλές αδύναμες ομάδες.

Υπάρχει καλή πιθανότητα να είμαστε και στον 3ο προκριματικό γύρο στους δυνατούς. Θυμίζουμε ότι πέρσι βρήκαμε ως αδύναμοι την Μίτζιλαντ στον 3ο προκριματικό γύρο. Βέβαια στην προηγούμενη χρονιά μπήκαμε με 10 χιλιάδες βαθμούς στις κληρώσεις ενώ φέτος έχουμε 12000.

Και αν καταφέρουμε να πάμε μέχρι τα πλέυ-οφ τότε εκεί τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Είναι δεδομένο πως θα είμαστε τοποθετημένοι στους αδύναμους και οι πιθανοί μας αντίπαλοι θα είναι πολύ ισχυροί. Ενδεικτικά παραθέτουμε τους δυνατούς στην περσινή φάση των πλέυ-οφ

Οπότε αρχίζουμε την προσπάθεια μας, περιμένουμε καλές κλήρώσεις πρώτα στον 2ο και με το καλό στον 3ο προκριματικό (ευχόμενοι ότι θα είμαστε στους δυνατούς) κι αν φτάσουμε μέχρι τα πλέι-οφ τότε θα χρειαστούμε μπόλικη δόση τύχης για να βρούμε απέναντι μας ομάδα που θα μας δίνει έστω κάποιες καλές πιθανότητες.