Home TOP NEWS Έδειξε έτοιμος ακόμη και για τον τελικό!

Έδειξε έτοιμος ακόμη και για τον τελικό!

Ο Φράνσις Ουζόχο σε άλλο ένα παιχνίδι πήρε θέση κάτω από τα “πράσινα” γκολπόστ ελέω της απουσία του Φαμπιάνο, για τον οποίο τα δεδομένα θα ξεκαθαρίσουν αρχές της βδομάδας αυτής, που είναι η βδομάδα τελικού.


Όσον αφορά την παρουσία του Νιγηριανού κήπερ κόντρα στην Πάφο FC, μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλού ότι ήταν εξαιρετική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε παθητικό ρόλο, οι ποδοσφαιριστές της Πάφου δημιούργησαν συνεχώς προβλήματα στο αμυντικό τρίτο της ομάδας μας, όμως ο Ουζόχο σε αρκετές περιπτώσεις είχε τις απαντήσεις, πραγματοποιώντας εξαιρετικές αποκρούσεις.

Ως γνωστόν, ο Ουζόχο πήρε γάντια βασικού μετά τον τραυματισμό του Φαμπιάνο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη στις 6 Απριλίου και εκ τότε ο Νιγηριανός κήπερ έκατσε κάτω από τα δοκάρια σε επτά συνολικά παιχνίδια και έδειξε σε αυτά ότι, βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Ουζόχο κράτησε σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια την εστία του απαραβίαστη, μάλιστα τα τρία παιχνίδια ήταν απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 63γκολ, αυτή του Άρη, δέχθηκε δύο γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, κράτησε το μηδέν ξανά στο παιχνίδι με τον Αποέλ επίσης με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (63γκολ) και δέχθηκε το τρίτο του γκολ στο ματς με την Πάφο, σε ένα παιχνίδι όμως που έκανε κι άλλες πολλές σημαντικές αποκρούσεις.

Πάντως ο Ουζόχο χθες, φώναξε ξανά δυνατά ότι είναι εδώ και μπορεί πλέον να υπολογίζεται ακόμη και για βασικός, ενώ μια βδομάδα πριν τον τελικό έστειλε το μήνυμα στον κ. Αναστασίου, ότι σε περίπτωση που δεν θα μπορεί ο Φαμπιάνο να βοηθήσει είναι έτοιμος να το πράξει αυτός.