Home TOP NEWS Ένας από τους παίκτες κλειδιά ο Σίμιτς

Ένας από τους παίκτες κλειδιά ο Σίμιτς


Μετά και την σημερινή διάσκεψη τύπου, στην ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισαν ήδη να μετράνε για τα καλά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό της 18ης Μαίου με αντίπαλο την Πάφο FC.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του στον πράσινο πάγκο, ήδη έχουν καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο πλάνο που θα ακολουθήσουν το ερχόμενο Σαββάτο, ωστόσο θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να δουν αν θα προκύψουν διαφοροποιήσεις σε αυτό κι εννοούμε για τους Σεμέδο και Στεπίνσκι.

Πάντως στο επιθετικό κομμάτι ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να πάρει σίγουρα θέση βασικού είναι ο Βέλικο Σίμιτς. Στον Σέρβο μεσοεπιθετικό έχει πέσει όλο το βάρος στα τελευταία παιχνίδια για να αντικαταστήσει τον Ρομάν Μπεζούς κι όλοι αναμένουνε ότι, θα μπορέσει σε ακόμη ένα παιχνίδι να ανταποκριθεί βοηθώντας την ομάδα μας στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Σίμιτς έδειξε το τελευταίο διάστημα ότι, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί αρκετά καλά σε παιχνίδια που έχουν ψηλές εντάσεις, όπως έγινε και με τον Αποέλ και περιμένουν ότι, το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Πάφο FC θα μπορέσει να πράξει ακριβώς το ίδιο.

Το μεθαυριανό θα είναι ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι για όλη την όμαδα και για τον προαναφερόμενο θα είναι μια πρόκληση το παιχνίδι για να δείξει το τι πραγματικά αξίζει, αλλά και να μπορέσει να κερδίσει πράγματα και για τη νέα αγωνιστική περιόδου.