Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Ετοιμάζουν μεγάλα Pre game οι “Αιώνια Πιστοί” πριν τον μεγάλο τελικό!

Ετοιμάζουν μεγάλα Pre game οι “Αιώνια Πιστοί” πριν τον μεγάλο τελικό!

Το οργανωμένο σύνολο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, “Αιώνια Πιστοί” με ανάρτηση στα ΜΚΔ τους, ενημερώνουν ότι την Παρασκευή(17/5) θα υπάρχει Pre Game πάρτυ στο Fan Club Lakatamias, και το Σαββάτο (18/5) ο κόσμος θα μαζευτεί από νωρίς στο ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσιας στην Οδό Παπανικολή και στις 17:30 όλοι θα πορευτούν προς το γήπεδο.


ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ!
ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ,

Η μέρα που όλοι περιμένουμε είναι κοντά! Το Σάββατο η ομάδα μας δεν αγωνίζεται απλά σε ακόμα έναν τελικό. Το Σάββατο αγωνίζεται για να προσθέσει ακόμα έναν τίτλο στην ένδοξη Ιστορία της.

Η ώρα της κατάκτησης του 17ου Κυπέλλου ζυγώνει και η Λευκωσία ετοιμάζεται να ξανά ζήσει στιγμές ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ!

Αρχίζουμε το ζέσταμα από την Παρασκευή (17/5) στις 20:00 με PreGame-Μπουάτ, στο Fan Club Laktamias παίρνοντας μια γεύση η Πόλη για το τι θα ακολουθήσει το Σάββατο!

Το Σάββατο (18/5) μαζευόμαστε από νωρίς στο Σωματείο της ομάδας μας και στο ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας, στην οδό Παπανικολής, φτιαχνόμαστε κατάλληλα και στις 17:30 αναχωρούμε μαζικά με πορεία προς το γήπεδο όπου ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ θα στήσει το δικό του πάρτι, σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές μας στην κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου στην τεράστια τροπαιοθήκη μας.

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Υ.Γ. θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες αναλυτικό πρόγραμμα για την μέρα του τελικού.
– ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ –