Home TOP NEWS Η απόδειξη στο γήπεδο!

Η απόδειξη στο γήπεδο!


Δεύτερα και Τετάρτη, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους πήρε στα χέρια του δύο σημαντικά βραβεία για τον ίδιο, τα οποία ουσιαστικά ήρθαν να επιβεβαιώσουν την γενικότερη εικόνα του νεαρού ποδοσφαιριστή μας εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ο Χάμπος βραβεύτηκε την περασμένη Δευτέρα (13/05) από την ΚΟΠ ως ο καλύτερος νέος του Κυπριακού πρωταθλήματος, ενώ στα προχθεσινά (15/05) βραβεία του ΠΑΣΠ αναδείχθηκε επίσης ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος.

Η απόδειξη για τις πιο πάνω βραβεύσεις φυσικά έρχεται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μέσα στον γήπεδο. Ο Χαραλάμπους κάνει μια φοβερή σεζόν στην οποία στο φίναλε αυτής ήρθε να επιβραβευθεί και να ανταμειφθεί για την σκληρή δουλειά που κάνει στις προπονήσεις και στα παιχνίδια με την ομάδα μας.

Τώρα ο επόμενος στόχος που έχει απομείνει για τον Χαραλάμπους είναι να δώσει ότι έχει και δεν έχει μαζί με τους συμποδοσφαιριστές του στον τελικό κυπέλλου, έτσι ώστε να μπορέσει τόσο ο ίδιος, όσο και η ΟΜΟΝΟΙΑ να κλείσουν αυτή την χρονιά κατακτώντας και ένα τίτλο, αυτό του κυπέλλου.