Home TOP NEWS Η χρονιά δεν χάθηκε χθες αλλά… από το καλοκαίρι!

Η χρονιά δεν χάθηκε χθες αλλά… από το καλοκαίρι!

Η επόμενη μέρα ενός χαμένου παιχνιδιού και δη ενός τελικού κυπέλλου που θα μας εξασφάλιζε ένα τρόπαιο είναι πολύ δύσκολη για όλο το οικοδόμημα της ομάδα μας.



Πριν την έναρξη του αγώνα και μέρες πριν το ξέραμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έβρισκε μια ποιοτική και καλή ομάδα μπροστά της στον μεγάλο τελικό, όπως είναι η Πάφος FC. Ωστόσο κανείς μα κανείς δεν περίμενε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί στις ψηλές απαιτήσεις του αγώνα, γνωρίζοντας μια οδυνηρή ήττα και μάλιστα με ένα βαρύ σκορ όπως είναι το 3-0. Σίγουρα στις επιτυχίες τα συγχαρητήρια πάνε σε όλους, όμως και στις αποτυχίες οι ευθύνες βαραίνουν όλους.

Ευθύνες για την χθεσινή εμφάνιση και την βαριά ήττα, είχε πρωτίστως ο προπονητής για τον τρόπο που προσέγγισε το παιχνίδι, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που σε κανένα σημείο του παιχνίδιου δεν έδειξαν καθόλου μα καθόλου καλό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να δούμε αυτό που είδαμε και να χαθεί ο τίτλος. Μετά από μια ήττα και όπως ήρθε η χθεσινή σίγουρα δεν μπορούν να λεχθούν πάρα πολλά πράγματα. Η ουσία είναι ότι για την ΟΜΟΝΟΙΑ χάθηκε μια καλή ευκαιρία να κλείσει αυτή την μέτρια σεζόν με ένα τρόπαιο, μια χρονιά που όπως γράφουμε και στον τίτλο του άρθρου, δεν χάθηκε χθες αλλά από το περασμένο καλοκαίρι. Ο κακός προγραμματισμός, οι λάθος επιλογές του καλοκαίρου άφησαν “γυμνή” την ΟΜΟΝΟΙΑ καθ’ολη την διάρκεια της σεζόν.

Προσπάθησε να σώσει την χρονιά στα πλέι – οφ και σε ένα βαθμό το κατάφερε με την εξασφάλιση της 3ης θέσης, ωστόσο στα μεγάλα και κρίσιμα ραντεβού όπως ήταν και ο χθεσινός τελικός, φάνηκαν οι τρανταχτές αδυναμίες. Πλέον άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένοι και επιβάλλεται να αφήσουν πίσω τους τον τελικό και την χρονιά που ολοκληρώθηκε. Να κοιτάξουν όλοι μαζί την επόμενη ημέρα, όπου πρεπει και επιβάλλεται και πάλι να γίνουν μπόλικες και σημαντικές αλλαγές.

Η ομάδα τη νέα χρονιά χρειάζεται να προσθέσει ποιότητα για να μπορέσει να διεκδικήσει αυτό που την υποχρεώνει η ιστορία της. Τίτλο ή τίτλους! Τη Διοίκηση, τον Γιάννη Αναστασίου και τον Βλάντας Νταμπράουσκας, τους περιμένουν ένα πολύ δύσκολο και “καυτό” καλοκαίρι, όπου όλοι μαζί πρέπει να συνεργαστούν.

Θα πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό, έτσι ώστε να “χτίσουν” ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ που να μπορεί να διεκδικήσει μια θέση σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και διακρίσεις στις εγχώριες διοργανώσεις. Την ΟΜΟΝΟΙΑ που όλοι ονειρευόμαστε!