Home TOP NEWS Η λογική λέει ξεκούραση και μετά τελικό!

Η λογική λέει ξεκούραση και μετά τελικό!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο (11/5) με αντίπαλο την Πάφο FC, στο “Στέλιος Κυριακίδης” και θα χρησιμοποιηθεί σαν μια καλή προπόνηση για τον τελικό κυπέλλου.

Από την στιγμή που η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει την 3η θέση μετά τη νίκη επί του Αποέλ πριν την διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα, δίνει την ευκαιρία στον κ. Αναστασίου να “παίξει” με το ρόστερ του και να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που το έχουν ανάγκη και την ίδια ώρα να ξεκουράσει βασικά γρανάζια του για το παιχνίδι κυπέλλου.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές περιμένουμε ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί είναι και ο εικονιζόμενος του άρθρου, ενώ δεν αποκλείεται στον πάγκο να μείνει και ο παρτενέρ του στην μεσαία γραμμή, ο Ιωάννης Κούσουλος.

Τόσο ο Χάμπος, όσο και ο “Κούσου”, έχουν τραβήξει αρκετό “κουπί” το τελευταίο δίμηνο και σίγουρα ο Ελλαδίτης κόουτς, θα προτιμήσει να τους προφύλαξει και να τους διατηρήσει ξεκούραστους για τον μεγάλο τελικό.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αναμένεται να δούμε τους Κασάμα και Μπασιρού να παίρνουν φανέλα βασικού στον άξονα στο μεθαυριανό ματς, ενώ θέση στο βασικό σχήμα θα διεκδικήσει και ο Φράνσον, ο οποίος για αρκετά παιχνίδια έχει παραγκωνιστεί από τον κ. Αναστασίου.