Home TOP NEWS Η μονή ευκαιρία, αυξάνει και την πίεση για άμεσες κινήσεις!

Η μονή ευκαιρία, αυξάνει και την πίεση για άμεσες κινήσεις!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου με την Πάφο, έμαθε και τα δεδομένα για την Ευρώπη. Άπαντες γνωρίζουν ότι θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους στην Ευρώπη, από τον Β’ προκριματικό γύρο του Conference League και ουσιαστικά στους προκριματικούς γύρους (Β’ Γ’, Play-Off) θα πρέπει η ομάδα να τα δώσει όλα για να εξασφαλίσει είσοδο στους ομίλους.


Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει μόνο μια ευκαιρία για να πετύχει είσοδο στους ομίλους και για να μπορέσει να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος και η ομάδα μας να επιστρέψει ξανά σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα πρέπει απαραίτητως να δείξει ετοιμότητα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι που θα γίνει στις 25 Ιουλίου.

Συνεπώς το πιο πάνω έρχεται κι αυξάνει ουσιαστικά και την πίεση στους ανθρώπους που ασχολούνται με το κεφάλαιο προγραμματισμός και δη τους, Βάλντας Νταμπράουσκας και Γιάννη Αναστασίου, οι οποίοι τρέξουν και να ανεβάσουν ταχύτητες για να στελεχώσουν άμεσα την ΟΜΟΝΟΙΑ με ποδοσφαιριστές εκεί και όπου χρειάζεται.

Όπως είναι γνωστόν ήδη από το ρόστερ αποχώρησαν 8 ποδοσφαιριστές (Παπαστυλιανού, Λέτσιακς, Μάθιους, Ζαχαρίου, Μπασιρού, Μίλετιτς, Ψάλτης και Αλιούμ), ίσως ο αριθμός αυτός να μεγαλώσει, γι’ αυτό αντιλαμβάνεται κανείς ότι το έργο και η δουλειά του κ. Αναστασίου και του κ.Νταμπράουσκας πόσο σημαντική και απαιτητική είναι στο να βρουν ποδοσφαιριστές που να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ.

Μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι ημερολογιακά έχουμε μπροστά μας ακριβώς δύο μήνες, φαίνεται αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως δεν είναι, αφού στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να τρέξουν και να κάνουν σωστές και προσεγμένες κινήσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας, έτσι ώστε ο κ.Νταμπράουσκας να δουλέψει με γεμάτο ρόστερ και να έχει έτοιμη την ομάδα για τις πρώτες “μάχες” στην Ευρώπη.