Home TOP NEWS Η πόρτα της εξόδου που άνοιξε και η… συνέχεια!

Η πόρτα της εξόδου που άνοιξε και η… συνέχεια!

Η χθεσινή (23/05) ημέρα ήταν γεμάτη με “αντίο” από την ΟΜΟΝΟΙΑ, με το ρόστερ της ομάδας μας να είναι πλέον κατά επτά παίκτες μειωμένο.


Διαβάστε κι αυτό:Έτσι έχει διαμορφωθεί το ρόστερ μετά τις επτά αποχωρήσεις

Λίγο πολύ οι τέσσερεις από τις επτά αποχωρήσεις που πορέκυψαν ήταν αναμενόμενες κι αυτές τις φωτογράφισε και ο Γιάννης Αναστάσιου, όσο ήταν στον πάγκο της ομάδας μας. Οι Παπαστυλιανού, Μπασιρού, Λέτσιακς και Ψάλτης, είχαν περιορισμένο χρόνο στα πλεί – οφ και στο κύπελλο κι όλα φανερώναν ότι θα περάσουν την πόρτα της εξόδου κάτι που στο τέλος έγινε.

Απ’ εκεί και πέρα ο Σύμβουλος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού μαζί με τον κ. Νταμπράουσκας πήραν την απόφαση όπως αποχωρήσουν και οι Νεμάνια Μίλετιτς και Άνταμ Μάθιους. Ο Σέρβος το τελευταίο διάστημα ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ ο Ουαλός ήταν ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας μας, την φετινή σεζόν, ωστόσο αυτά δεν ήταν αρκετά για να τους κρατήσουν στο “Ηλίας Πούλλος”.

Όσον αφορά τον Σαϊντού Αλιούμ, ο ποδοσφαιριστής έδειξε να είναι ποδοσφαιριστής προοπτικής, ωστόσο λίγο τα χρήματα που ζητούσε η Χάμαρμπι (κοντά στο μισό εκατομμύριο) και λίγο το γεγονός ότι δεν είχε σταθερή αγωνιστική κατάσταση ήταν οι λόγοι που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν προχώρησε με τον ποδοσφαιριστή.

Ο προγραμματισμός στην ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν ξεκίνησε με την πόρτα εξόδου να ανοίγει για τα καλά και τώρα αναμένουμε μέσα στις επόμενες ώρες να δούμε αν θα προκύψουν άλλες αποχωρήσεις, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για ανανεώσεις συμβολαίων και ίσως και κάποιες προσθήκες.

Στόχος σίγουρα των ανθρώπων της ομάδα μας που δουλεύουν στο κομμάτι του προγραμματισμού είναιτο ρόστερ να συμπληρωθεί πριν από την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας, έτσι ώστε ο κ. Νταμπράουσκας να μπόρει να έχει μια καλή είκονα της ομάδας του κι αν χρειαστεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις να μπορέσει να το πράξει.