Home TOP NEWS Κινήσεις για να μπορέσει να απεξαρτοποιηθεί από κάποιους παίκτες

Κινήσεις για να μπορέσει να απεξαρτοποιηθεί από κάποιους παίκτες

Οι αριθμοί πάντα λένε την αλήθεια και οι αριθμοί που φαίνονται μέσα από τα στατιστικά που ανέβασε η ΟΜΟΝΟΙΑ, φανερώνουν ξεκάθαρα ότι, η ομάδα μας την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν εξαρτικοποιημένη από κάποιους ποδοσφαιριστές.


Στον άξονα είδαμε τους Κούσουλο και Χαραλάμπους να τραβάνε σχεδόν σε όλη την διάρκεια της σεζόν, σε πρωτάθλημα και κύπελλο όλο το κουπί στην μεσοαμυντική γραμμή, με τους δύο προαναφερόμενους να καταγράφουν συνολικά 41 συμμετοχές και σίγουρα θα χρειαστούν κινήσεις για να μπορέσουν να παίρνουν κι αυτοί ανάσες.

Επίσης στο δημιουργικό κομμάτι και σε αυτό του σκοραρίσματος, οι Σεμέδο και Μπεζούς ήταν τα κύρια “βιολιά” της ομάδα μας στην σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μαζί πέτυχαν τα 28γκολ από τα 76 συνολικά που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα, ενώ και οι δύο έδωσαν 15ασίστ από τις 51 συνολικά που κατέγραψε η ομάδα μας.

Συνολικά οι δύο προαναφερομένοι ποδοσφαιριστές σκόραραν και δημιούργησαν τα 43 από τα 76 γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι αριθμοί αυτοί φυσικά έρχονται και φωτογραφίζουν  ότι ΟΜΟΝΟΙΑ σε ολόκληρη την σεζόν εξαρτήθηκε από τα πόδια κάποιων ποδοσφαιριστών.

Με δεδομένο λοιπόν ότι, ο Μπεζούς θα επιστρέψει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Οκτώβριο θα γίνει κίνηση για να αντικατασταθεί, ωστόσο θα χρειαστεί και κάποιος ποδοσφαιριστής που να αντικαθιστά επάξια τον Γουίλι Σεμέδο, που η απουσία του στο Κόπα Άφρικα, φάνηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σίγουρα θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, αλλά και όσοι θα παραμείνουν στο ρόστερ να δώσουν βοήθειες και λύσεις σε όλες τις γραμμές και η ΟΜΟΝΟΙΑ να απεξαρτικοποιηθεί απο κάποιους παίκτες.