Home TOP NEWS Με το βλέμμα πλέον στον προγραμματισμό

Με το βλέμμα πλέον στον προγραμματισμό


Μία πολύ δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε. Η ομάδα πέτυχε τον ελάχιστο στόχο που είχε θέσει για φέτος, δηλαδή την έξοδο στην Ευρώπη και βλέπει μπροστά για την επόμενη σεζόν. Μέλημα της διοίκησης, του Αναστασίου, του προπονητή, όλων όσοι απαρτίζουν το οικοδόμημα της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα πολύ καλύτερο σύνολο το οποίο να διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας οι οποίοι θα έρθουν για να πλαισιώσουν τους ήδη υφιστάμενους, αυτούς που θα παραμείνουν στην ομάδα τελος πάντων.

Πλέον η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στον προγραμματισμός. Για αρχή θα πρέπει να γίνει το ξεκαθάρισμα με αυτούς που θα αποχωρήσουν και ακολούθως να ξεκινήσουν οι προσθήκες για τη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ που θα χτιστεί για την επόμενη χρονιά.

Αναστασίου και Νταμπράουσκας είναι εδώ και καιρό σε συνεννόηση με τη διοίκηση, έγινε προεργασία και θα πρέπει να αναμένουμε τις εξελίξεις νωρίς νωρίς. Η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να αρχίσει μάλλον μέσα στο τρίτο δεκαήμερα του Ιουνίου, οπότε κάποιος χρόνος υπάρχει για να γίνουν κινήσεις.

Εννοείται πως δεν θα συμπληρωθεί άμεσα το ρόστερ, όμως περιμένουμε ότι η ομάδα θα ταξιδέψει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με κάποιες από τις νέες προσθήκες. Στις 25 Ιουλίου είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.