Home TOP NEWS Ο Αναστασίου ο 16ος προπονητής σε τελικό για το 17ο κύπελλο!

Ο Αναστασίου ο 16ος προπονητής σε τελικό για το 17ο κύπελλο!


Η OMONOIA προετοιμάζεται πυρετωδώς για να αγωνιστεί στον 24ο τελικό στην ιστορία της, στον οποίο θα διεκδικήσει το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο και το 17ο συνολικά.

Σύμφωνα με τους αριθμούς και τα στοιχεία που προκύπτουν στους προηγούμενους 23 τελικούς κόουτσαραν 15 διαφορετικοί προπονητές την ομάδα μας σε αυτούς. Την πρωτιά φυσικά την κατέχει ο Ιόντσο Άρσοφ με 5 παρουσίες σε τελικούς, ακολουθεί με 3 παρουσίες ο Βασίλ Σπάσοφ και με 2 παρουσίες οι Ντοπρομίρ Τάσκοφ και Νεόφυτος Λάρκου.

Πάντως το αξιοσημείωτο είναι ότι στους δύο προηγούμενους νικηφόρους τελικούς κατέγραψαν παρουσία οι Νιλ Λένον και Σωφρόνης Αυγουστή και μάλιστα αυτή ήταν επιτυχημένη, καθώς οδηγήσαν την ομάδα μας στην κατάκτηση του 15ου και 16ου κύπελλου την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στην λίστα με τους προπονητές που έχουν μια παρουσία σε τελικό μπαίνει και ο Γιάννης Αναστασίου, θα γίνει ο 16ος προπονητής συνολικά που θα κοουτσάρει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε τελικό και σίγουρα θέλει να πράξει ότι και οι προαναφερθέντες οδηγώντας την ομάδα μας στην κατάκτηση του 17ου κυπέλλου.

Να σημειώσουμε ότι, αν τα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου η ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο για τον κ.Αναστασίου θα είναι το δεύτερο του και μάλιστα ξανά με τριφύλλι, αφού πανηγύρισε και κύπελλο με τον Παναθηναϊκό.

Οι παρουσίες προπονητών σε τελικούς:

5 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ: Ιόντσο Άρσοφ
3 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ: Βασίλ Σπάσοφ
2 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ: Ντοπρομίρ Τάσκοφ, Νεόφυτος Λάρκου
1 ΠΑΡΟΥΣΙΑ: Ανδρέας Κερεμέζος, Γκεόργκι Πατσιάτσεφ, Κρίστο Τσιακάροφ, Μποζίλ Κόλεφ, Χέλμουντ Σενέκοβιτς, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Χενκ Χάουαρντ, Γιάννης Μαντζουράκης, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Νιλ Λένον, Σωφρόνης Αυγουστή
***Από επίσημη ιστοσελίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα στοιχεία…