Home TOP NEWS Ο Χάμπος έκλαψε για όλη την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ο Χάμπος έκλαψε για όλη την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Το τελευταίο σφύριγμα στον χθεσινοβραδινό τελικό βρήκε την ομάδα μας να χάνει το παιχνίδι από την Πάφο και κατ’ επέκταση την ευκαιρία να σηκώσει ένα τρόπαιο την φετινή σεζόν.


Η πιο συγκλονιστική στιγμή της βραδιάς του τελικού καταγράφηκε από τον φακό του συνεργάτη μας Savvide Press, ο οποίος έπιασε τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους να πλαντάζει στο κλάμα στην αγκαλιά του Φαμπιάνο.

Ο Διεθνής Κύπριος μέσος της ομάδας μη μπορώντας να πιστέψει το τι έγινε στο χθεσινό παιχνίδι και ότι χάθηκε η ευκαιρία για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να σηκώσουν άλλο ένα τρόπαιο, ένιωσε την ανάγκη να το βγάλει όλο αυτό σε δάκρυα.

Ένα δικό μας παιδί που ξεκίνησε από τις ακαδημίες και πριν δύο χρόνια μετά από δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το κύπελλο έκλαψε γιατί έτσι το ένιωθε η ΟΜΟΝΟΙΑτικη καρδιά του κι απέδειξε μέσα από αυτό το πόσο πολύ πονάνε αυτά τα παιδιά την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δεν μπορούμε να πούμε και να γράψουμε πολλά, η εικόνα του άρθρου μιλάει πραγματικά από μόνη της, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι… Ψηλά το κεφάλι και η ΟΜΟΝΟΙΑ στα δύσκολα γίνεται ΟΜΟΝΟΙΑΡΑ.