Home TOP NEWS O Εβάντρο Κόστα, ο Μασούρας και η αναμονή!

O Εβάντρο Κόστα, ο Μασούρας και η αναμονή!

Στο ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τις τελευταίες ημέρες έχουν παίξει δυνατά τα ονόματα του Γιάννη Μασούρα και του Εβάντρο Κόστα, ότι ενδιαφέρουν την ομάδα μας.


Μάλιστα οι πληροφορίες, θέλουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται ήδη στο νησί μας για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Τα δύο ονομάτα που προαναφέραμε είναι μόνο η αρχή, καθώς από την στιγμή που έχουν αποχωρήσει οκτώ συνολικά ποδοσφαιριστές από το ρόστερ, οι μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα θα είναι αρκετές την μεταγραφική περιόδο του καλοκαιριού.

Συνεπώς από την στιγμή που ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα είναι μεγάλος, θα χρειαστεί απ’ όλους μας αρκετή υπομονή και σίγουρα επιμονή από τους ανθρώπους της ομάδας προγραμματισμού για να μπορέσουν να αποσπάσουν τις υπογραφές των μεταγραφικών στόχων.

Πλέον λοιπόν κι από την στιγμή που ακούστηκαν κάποια ονόματα αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία να δούμε τις πρώτες μεταγραφές να ολοκληρώνονται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και να αρχίσει η ομάδα να “εμβολιάζεται”.