Home TOP NEWS Ώρα για ξεκούραση…

Ώρα για ξεκούραση…


Την τελευταία τους προπόνηση πριν τις διακοπές του Πάσχα, πραγμαοποιήσαν χθες οι ποδοσφαιριστές κι από σήμερα(03/05) αρχίζουν τις ολιγοήμερες τους διακοπές, οι οποίες θα κρατήσουν μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές το τελευταίο δίμηνο τράβηξαν αρκετό κουπί για να βρίσκεται η ομάδα μας εκεί που βρίσκεται τώρα και σίγουρα χρειάζονται αυτές τις λίγες μέρες, για να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, έτσι ώστε να επιστρέψουν φρέσκοι και δυνατοί για την τελική ευθεία.

Συνεπώς ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του αφήνουν για λίγο κι αυτοί τις σκέψεις για την διπλή αναμέτρηση με την Πάφο FC σε πρωτάθλημα και τελικό κυπέλλου και με την επιστροφή θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τα δύο παιχνίδια που απέμειναν για να ολοκληρωθεί αυτή η σεζόν.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στην διακοπή αυτή με δύο τραυματίες τους Λανγκ και Φαμπιάνο και όλοι ευελπιστούν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές θα ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε αυτό το διάστημα για να τεθούν στην διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού.