Home TOP NEWS Παίζει μόνος εδώ και καιρό. Αυτό πρέπει να αλλάξει φέτος

Παίζει μόνος εδώ και καιρό. Αυτό πρέπει να αλλάξει φέτος


Ο Γιάννης Κούσουλος έχει τραβήξει τεράστιο βάρος τα τελευταία χρόνια. 41 παιχνίδια έπαιξε φέτος, επέστρεψε πέρυσι από τον τραυματισμό του και κατέγραψε 32 συμμετοχές ενώ ήταν βασικός όταν ήταν ακόμα στην ομάδα και ο Βίτορ Γκόμες.

Για κάποιο διάστημα κλήθηκε να αντικαταστήσει το κενό του ο Φουάντ Μπασιρού ο οποίος τα πήγε μέχρι ενός σημείου σχετικά καλά. Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, ήταν ο Κούσουλος αυτός που έδινε τον όγκο στο κέντρο με τη μαχητικότητα του και τον δυναμισμό του. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο Γιάννος έχει παίξει 163 παιχνίδια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, σκόραρε 12 φορές, μοίρασε 6 ασίστ. Ο Μπασιρού στις 96 συμμετοχές του έχει μόλις 3 ασίστ.

Άξιος αρχηγός της ομάδας ο Κούσου, τώρα όμως θέλει δίπλα του ένα 6άρι βαρβάτο. Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έρθει για να γεμίσει τη θέση και μαζί να συνθέσουν ένα δίδυμο το οποίο θα εμπιστεύεται ο προπονητής. Ένας είναι που θα παίζει και ο ανταγωνισμός πάντοτε ωφελεί.

Έχουν περάσει στο παρελθόν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές ανασταλτικοί μέσοι από την ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλουμε τώρα άλλον έναν για να αφήσει το στίγμα του. Πέρασαν παλαιότερα οι Κασέκε, Λεάντρο, Σάλατιτς, Σουάρες. Ποδοσφαιριστές που ακόμα τους θυμόμαστε και τους συζητάμε.

Είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για τη συγκεκριμένη θέση και η επιτυχία σε αυτή τη μεταγραφή είναι προαπαιτούμενο για μία καλή πορεία στη νέα χρονιά.