Home TOP NEWS Πείσμωσε, πάλεψε και στο τέλος καθιερώθηκε!

Πείσμωσε, πάλεψε και στο τέλος καθιερώθηκε!


Ο Σενού Κουλιμπαλί ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στην ομάδα μας, ωστόσο στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων ήταν από τους ποδοσφαιριστές που έφαγαν αρκετό “κράξιμο” και δέχθηκε έντονη κριτική.

Μάλιστα ο Αφρικανός στόπερ μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα (3-3), ο Σωφρόνης Αυγουστή τον κράτησε στον πάγκο για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, ωστόσο  αυτό δεν “λύγισε” ποτέ τον Κουλιμπάλι, αντιθέτως τον πείσμωσε για να δουλέψει σκληρά και να επανέλθει καλύτερος.

Πάντως οι αριθμοί και τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών που παρουσιάσε η ΟΜΟΝΟΙΑ τις προηγούμενες μέρες, δείχνουν την πραγματική εικόνα και ότι ο Κουλιμπαλί με το πείσμα και την θέληση του κατάφερε να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα της ομάδας μας, καταγράφοντας στα πόδια του συνεχόμενα 90λέπτα σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνολικά αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ το αξιοσημείωτο στα 37 από αυτά ξεκίνησε ως βασικός. Επίσης δύσκολα τον βλέπαμε να βγαίνει εκτός, ως αλλαγή και στο τέλος της ήμερας έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε λεπτά συμμετοχής καταγράφοντας συγκεκριμένα 3307′ λεπτά στα πόδια του.

Σίγουρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και δη ο Νταμπράουσκας περιμένουν από τον Κουλιμπαλί να συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στους ίδιους ρυθμούς και μαζί με τον Νικόλα Παναγιώτου που αναμένεται να είναι και πάλι ο παρτενέρ του να αποτέλεσουν μαζί ένα ισχυρό αμυντικό δίδυμο.