Home TOP NEWS Post Game: Τέλειωσε με ισοπαλία και τώρα βλέπει μόνο τελικό!

Post Game: Τέλειωσε με ισοπαλία και τώρα βλέπει μόνο τελικό!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και προηγήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Πάφο FC, εντούτοις δεν κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από το “Στέλιος Κυριακίδης”, κλείνοντας έτσι την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα με ισοπαλία.


Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι δεν μπορούν να γίνουν και ιδιαίτερες κριτικές, καθώς για την ΟΜΟΝΟΙΑ το χθεσινό παιχνίδι, ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, αφού πριν την έναρξη του είχε εξασφαλισμένη την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και αυτό φάνηκε και μέσα στο αγωνιστικό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς πίεση, κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ είχαν και ένα χαμένο πέναλτι με τον Χαμάς(το απέκρουσε ο Ίβουσιτς), ενώ από κάποιο σημείο του αγώνα και μετά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι οι ποδοσφαιριστές μας έστρεψαν το μυαλό και την τους στον τελικό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο σύνολο του Καρσέδο να κάνει το παιχνίδι του.

Να σημειωθεί ότι πριν τον αγώνα οι προβλέψεις ήθελαν τον κ. Αναστασίου να κάνει Rotation πριν τον τελικό, τελικά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε χθες. Ο Ελλαδίτης τεχνικός χρησιμοποιήσε τους 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές που προορίζει στον τελικό, καθώς θέλησε να τους δώσει αγωνιστικά λεπτά και να τους κρατήσει σε εγρήγορση αφού προηγήθηκε η διακοπή.

Στο 63ο λεπτό ο Αναστασίου έκανε τριπλή αλλαγή έβγαλε το δίδυμο Κούσουλο – Χαραλάμπους εκτός και έριξε στην “μάχη” Μπασιρού – Κασάμα, ενώ και ο Σιπριάνο αντικατέστησε τον Χαμάς. Στο 78ο λεπτό ο Κακουλλής αντικατέστησε τον Σεμέδο και στο 89ο λεπτό ο Μάθιους τον Σίμιτς. Αλλαγές που έδειξαν και τις προθέσεις του Ελλαδίτη κόουτς ενόψει τελικού.

Τώρα πλέον στο “Ηλίας Πούλλος” γυρίζουν σελίδα, η βδομάδα που μπαίνει είναι βδομάδα προετοιμασίας τελικού. Άπαντες θα δουν ξανά το παιχνίδι στο “Στέλιος Κυριακίδης” και μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθήσουν να διορθώσουν κάποιες αδυναμίες που υπήρξαν, έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να παρουσιαστεί έτοιμη και δυνατή για να “χτυπήσει” το τρόπαιο.

Πάντως η Πάφος FC στο χθεσινό παιχνίδι, φυσικά δικαίωματα και η ΟΜΟΝΟΙΑ, φάνηκε να είναι μια αξιόλογη ομάδα με μπόλικη ποιότητα και σίγουρα στον τελικό θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και πάθος από τους ποδοσφαιριστές μας για να μπορέσουν να φτάσουν στο ζητούμενο που είναι η νίκη και η κατάκτηση του τρίτου σερί κυπέλλου.