Home TOP NEWS “Έσπασε” η τριάδα του 2019!

“Έσπασε” η τριάδα του 2019!

Με την σημερινή αποχώρηση του Γιαν Λέτσιακς από την ομάδα μας, την οποία έκανε γνωστή, τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανακοίνωση της, “έσπασε” ουσιαστικά και η τριάδα των ποδοσφαιριστών του 2019.


Ο Λέτσιακς, μαζί με τους Φαμπιάνο Ριμπέιρο και Άνταμ Λανγκ ήταν οι τρεις πιο παλιοί ξένοι ποδοσφαιριστές του πράσινου ρόστερ. Ο Τσέχος ακραίος μπακ, μαζί με τον Ούγγρο αμυντικό εντάχθηκαν στο πράσινο ρόστερ το καλοκαίρι του 2019, ενώ ο Φαμπιάνο ήρθε την ίδια χρονιά, αλλά λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα το Νοέμβριο, μετά τους τραυματισμούς του Ουζόχο και Παναγή στις Εθνικές τους.

Με δεδομένο ότι, ο Φαμπιάνο θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περιόδο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και χωρίς να γνωρίζουμε το τι μέλει γενέσθαι με τον Άνταμ Λανγκ, κρατούμε για την ώρα μόνο την αποχώρηση του Λέτσιακς από αυτή την επιτυχημένη τριάδα, η οποία πανηγυρίσε τίτλους και Ευρωπαϊκές προκρίσεις.

Το επόμενο χρονικό διάστημα λοιπόν, θα γνωρίζουμε αν ο Βραζιλιάνος γκολκήπερ θα είναι στο νέο ρόστερ που θα δημιουργήσουν οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας η πιο παλιά καραβάνα ή αν σε αυτό θα παραμείνει τελικά και ο Μαγυάρος κεντρικός αμυντικός.