Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σήμερα η διάσκεψη του τελικού

Σήμερα η διάσκεψη του τελικού


Αντίστροφη μέτρηση για τον 81ο τελικού του Κυπέλλου Coca – Cola. Ομόνοια και Πάφος θα διεκδικήσουν το τρόπαιο το Σάββατο 18 Μαΐου στις 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΛΦΑ Κύπρου.

Η συνέντευξη τύπου του τελικού θα γίνει σήμερα, στις 11:30 το πρωί στο στο οίκημα του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό στη Λευκωσία αφού και ο φετινός τελικός είναι αφιερωμένος στα άτομα με αυτισμό και έχει ως σύνθημα «Γκολ για την  Συμπερίληψη – A Goal For Inclusivity.

Όσοι αθλητικοί συντάκτες ή φωτογράφοι έχουν αιτηθεί για διαπίστευση για τον τελικό και δεν έχουν ενημερωθεί πως η αίτηση τους έχει απορριφθεί, μπορούν να την παραλάβουν ως ακολούθως:

-Την Πέμπτη 16 Μαΐου πριν από τη συνέντευξη τύπου του τελικού.
-Το Σάββατο 18 Μάϊου, από την είσοδο Δ2Α του Σταδίου ΓΣΠ (είσοδος ανελκυστήρα για δημοσιογραφικά θεωρεία), από τις 18:00.

Ανάδειξη Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή Τελικού Κυπέλλου Coca – Cola

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή του τελικού, ο οποίος θα τιμηθεί πριν την απονομή του Κυπέλλου.

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής θα αναδειχθεί από τις ψήφους των διαπιστευμένων δημοσιογράφων και ειδική επιτροπή αποτελούμενη από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ και Ομοσπονδιακούς Προπονητές.