Home TOP NEWS Στα πόδια του…

Στα πόδια του…


Ο Λοίζος Λοίζου επέστρεψε στην Κύπρο από την Ολλανδία οπού εκεί ταξίδεψε για να αγωνιστεί με την φανέλα της Χέρενφεν.

Ο Διεθνής Κύπριος μεσοεπιθετικός μπορεί να μην πήρε πολλές ευκαιρίες και να μην  είχε αρκετά αγωνιστικά λεπτά στον Ολλανδικό σύλλογο, ωστόσο αποκόμισε τεράστιες εμπειρίες μέσα από τις προπονήσεις κι από τα παιχνίδια που βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας του.

Πλέον ο Λοίζου με την επάνοδο του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτές τις εμπειρίες, έτσι ώστε μέσα από την προετοιμασία, αλλά και μέσα από τα φιλικά που θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, να κερδίσει πόντους από τον Βάλντας Νταμπράουσκας και να πάρει ξανά τις ευκαιρίες του στην ομάδα μας.

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο Λοίζος τις προηγούμενες ώρες, ανάρτησε στα ΜΚΔ του στιγμές από την σεζόν που ολοκληρώθηκε, στέλοντας ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο το μήνυμα, ότι επέστρεψε και είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για να βοηθήσει εκ νέου το “τριφύλλι”.

Συνεπώς η μπάλα πλέον πέφτει ξεκαθάρα στα πόδια του Λοίζου, ο οποίος καλείται να ξεδιπλώσει ξανά την ποιότητα του και το ταλέντο του στις τέσσερεις γραμμές που ίσως αυτά θα είναι η αφορμή να του ανοίξουν ξανά την πόρτα για μετάβαση στο εξωτερικό.