Home TOP NEWS Στον προγραμματισμό με… μισογεμάτο το ποτήρι

Στον προγραμματισμό με… μισογεμάτο το ποτήρι


Αναμένεται να γίνει πρώτα το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα αποχωρήσουν από την ομάδα για να προστεθούν οι νεοφερμένοι. Αναστασίου και Νταμπράουσκας έχουν ήδη καταλήξει στο πως θα κινηθούν και πλέον αναμένουμε να αρχίσει να μας ενημερώνει η ομάδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ της νέας περιόδου αναμένεται να είναι διαφοροποιημένη σχεδόν κατά το ήμισυ. Είναι πιθανόν ο αριθμός των μεταγραφών να είναι ακόμα και διψήφιος. Οπότε θα παραμείνουν στην ομάδα αυτοί που είναι σε θέση να αποτελέσουν σοβαρές επιλογές στα χέρια του προπονητή στη νέα σεζόν, όσοι αποχωρήσουν θα αντικατασταθούν, με γνώμονα την ενδυνάμωση του ρόστερ με ποιότητα και βάθος.

Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μία αξιοσημείωτη προσπάθεια στο τελευταίο τρίτο της φετινής σεζόν, με περιορισμένες μάλιστα επιλογές, καταδεικνύει ότι όντως, το ποτήρι σε ότι αφορά στον προγραμματισμό είναι μισογεμάτο και το… υπόλοιπο θα γεμίσει με παίκτες καλύτερης ποιότητας από αυτούς που θα φύγουν, και θα έρθουν για να πλαισιώσουν ένα ήδη πολύ καλό υλικό για το ξεκίνημα μας.