Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία για τον τελικό

Συνεχίζεται η προετοιμασία για τον τελικό

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η ομάδα μας την προετοιμασία της για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την Πάφο FC.


Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του, δουλεύουν εντατικά στις προπονήσεις, έτσι ώστε το βράδυ της 18ης Μαίου να μπορέσουν να παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο κάτι πολύ καλό, που θα μπορέσει να “χτυπήσει” τη νίκη και κατ’ επέκταση θα φέρει και το κύπελλο στα χέρια της ομάδας μας.

Από την περασμένη Δευτέρα όταν άρχισαν οι προπονήσεις, ο Ελλαδίτης τεχνικός προσπάθησε να διορθώσει κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Πάφο FC, έτσι ώστε στον τελικό οι ποδοσφαιριστές μας να παρουσιαστούν έτοιμοι για να μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα τα μάτια είναι καρφωμένα στους Στεπίνσκι και Φαμπιάνο. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος των δύο ποδοσφαιριστών για να προλάβουν το παιχνίδι, ωστόσο αν θα πάρουν φανέλα βασικού αυτό θα εξαρτηθεί από την αγωνιστική τους ετοιμότητα κι από τον κ. Αναστασίου.