Home TOP NEWS Αποκαλύψεις για την Εθνική Νιγηρίας: «Ο Οσιμέν αποκάλεσε ψεύτη τον Ουζόχο και...

Αποκαλύψεις για την Εθνική Νιγηρίας: «Ο Οσιμέν αποκάλεσε ψεύτη τον Ουζόχο και άναψαν τα αίματα»


Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στη Νιγηρία αναφέρονται στους καυγάδες που είχε το μεγάλο αστέρι της Εθνικής των Σούπερ Αετών, Βίκτορ Οσιμέν στην προετοιμασία για το κόπα Άφρικα.

Σημερινό δημοσίευμα του owngoalnigeria.com αποκαλύπτει καυγά με τον πορτιέρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Φράνσις Ουζόχο πριν από ένα φιλικό τον περασμένο Ιανουάριο.

Ένας εκ των βοηθών του Ζοσέ Πεσέιρο παραχώρησε δηλώσεις στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και αποκάλυψε τι είχε γίνει ανάμεσα στον άσο της Νάπολι και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επί της ουσίας ο Οσιμέν αποκάλεσε ψεύτη τον Ουζόχο και κάπου εκεί τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν…

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια συζήτηση στο ξενοδοχείο της ομάδας και όχι στο προπονητικό κέντρο. Ο Πεσέιρο είχε μια συζήτηση με τον Ουζόχο και τον Μούσα μετά το δείπνο, όταν ο Οσιμέν παρενέβη και είπε πως αυτό που είχε πει ο Ουζόχο ήταν ψέμα. Ο τερματοφύλακας τού ζήτησε να μην το συνεχίσει καθώς δεν τον αφορούσε και ακολούθως άναψαν τα αίματα.

Όταν είδα δημοσιεύματα πως το περιστατικό έγινε στο προπονητικό κέντρο γέλασα επειδή δεν ήταν αλήθεια. Δεν είδα ξανά τον Οσιμέν τόσο θυμωμένο προηγουμένως και χρειάστηκε όλο το σταφ και οι συμπαίκτες του για να τον ηρεμήσουν. Έλεγε πράγματα που φαίνονταν απειλητικά, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να ηρεμήσουμε τον Ουζόχο αλλιώς όλο αυτό θα εξελισσόταν πολύ άσχημα».