Home TOP NEWS Δύο εβδομάδες για να γίνουν τα λόγια πράξεις

Δύο εβδομάδες για να γίνουν τα λόγια πράξεις


Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 24 Ιουνίου θέλουν να έχουν τελειωμένο το πρώτο κομμάτι του μεταγραφικού πλάνου οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας.

Το πλάνο της ομάδας προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προνοεί άλλες 3 ή και 4 μεταγραφές μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες περίπου. Από εκεί και πέρα θα αξιολογηθούν οι ανάγκες της ομάδας και θα προχωρήσει αναλόγως ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Είναι ξεκάθαρες οι βασικές ανάγκες αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας (όπου δεν υπάρχει καμία καθαρόαιμη διαθέσιμη επιλογή), στα στόπερ λόγω της αποχώρησης Μίλετιτς και της απουσίας Λανγκ στο EURO, στα εξτρέμ για να πλαισιωθεί ο Λοΐζου δεξιά και στη θέση του δεκαριού αφού ο Μπεζούς θα αργήσει να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του.

Σίγουρα αυτές δεν είναι οι μοναδικές ανάγκες αφού θα χρειαστεί ακόμη μια επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας και ίσως ακόμη ένας ανασταλτικός χαφ.

Αναμένουμε να δούμε ποιες θα είναι αυτές οι μεταγραφές, πως θα ταιριάξουν στο ρόστερ για να διαφανεί εάν η προεργασία που έγινε έπιασε τόπο και μετά ποιες θα είναι οι επόμενες!