Home TOP NEWS Είναι κι αυτοί που θα διεκδικήσουν τις ευκαιρίες τους!

Είναι κι αυτοί που θα διεκδικήσουν τις ευκαιρίες τους!

Βρισκόμαστε προ των πυλών της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές, νέοι και παλιοί, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Βάλντας Νταμπράουσκας.


Ανάμεσα σε αυτούς, αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως αυτοί που φαίνονται στην κεντρική φωτογραφία, καθώς και εκείνοι που επέστρεψαν από τις ομάδες όπου αγωνίζονταν ως δανεικοί, θα ακολουθήσουν την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία που θα γίνει στην Πολωνία.

Οι νεαροί παίκτες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια, επιδιώκοντας να κερδίσουν τον Βάλντας Νταμπράουσκας και να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα, όπως έχουν κάνει άλλα παιδιά των Ακαδημιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Ανδρέου την περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Ταχσίν Οζλέρ συμμετείχε σε παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα, ενώ στην εξίσωση είναι και ο Κωνσταντίνος Παντελή που βρέθηκε σε 14 παιχνίδια στην 23άδα της ομάδα μας.