Home TOP NEWS Έντονη κινητικότητα…

Έντονη κινητικότητα…


Η ομάδα προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με επικεφαλής τον Γιάννη Αναστασίου θέλει να κλείσει άμεσα όλες τις εκκρεμότητες στα μεταγραφικά.

Από επίσημα χείλη τέθηκε το χρονοδιάγραμμα για 4-5 μεταγραφές μέχρι τις 24 Ιουνίου όταν και θα γίνει η πρώτη προπόνηση και στόχος είναι να το τηρήσουν.

Μετά τους Μασούρα και Εβάντρο ήρθε σήμερα η ανακοίνωση για τον 26χρονο Βόσνιο αμυντικό μέσο, Ματέο Μάριτς και έπονται κι άλλες.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη μεσοεπιθετική γραμμή αλλά και για την άμυνα.

Στόχος είναι να ενισχυθεί το τριφύλλι με τουλάχιστον ακόμη δύο ποδοσφαιριστές μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όμως δεν πρέπει να μείνει εκεί.

Υπάρχει η ανάγκη για απόκτηση δεκαριού, εξτρέμ, δεξιού μπακ και αμυντικού ενώ είναι ανοικτό το σενάριο να κινηθούμε και για εξτρέμ.

Με δεδομένο ότι δεν θα εγγραφούν οι Κασάμα και Φράνσον τότε μένουν τρεις θέσεις στον κατάλογο Α’, οπότε κάποιες από τις κινήσεις θα αφορούν παίκτες Καταλόγου Β’ όπως αυτή του Μακόσο που είδε το φως της δημοσιότητας για την άμυνα.