Home TOP NEWS Επιλογή Αναστασίου το 2019, επιλογή Αναστασίου το 2024

Επιλογή Αναστασίου το 2019, επιλογή Αναστασίου το 2024


Ελληνικό μπόλιασμα στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά από 5 χρόνια περίπου.

Ο Γιάννης Μασούρας έρχεται στην Κύπρο για να φορέσει τριφύλλι και να υπογράψει συμβόλαιο για να αποτελέσει τη μια από τις δύο επιλογές στα δεξιά μπακ.

Σε κάποιους έκανε γκελ το όνομα, σε άλλους όχι, όμως πάντα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει στο γήπεδο. Είναι σίγουρα μια επιλογή του Αναστασίου, ο οποίος τον ξέρει καλά αφού είχαν συνεργαστεί την περασμένη σεζόν στην Κηφισιά.

Ο προηγούμενος Ελλαδίτης δεξιός μπακ που είχε έρθει στην Κύπρο για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ο Χάρης Μαυρίας. Επιλογή και πάλι του Αναστασίου τότε με τον Μαυρία να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τον πρώτο ενάμιση χρόνο της παρουσίας του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι το καλοκαίρι του 2020 (τη σεζόν που διακόπηκε το πρωτάθλημα) μέτρησε 40 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ. Τη σεζόν του πρωταθλήματος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα και τελικά αποχώρησε το 2021 για τον Απόλλωνα.

Σε γενικές γραμμές είχε προσφέρει αρκετά ο Μαυρίας στην παρουσία του με το τριφύλλι στο στήθος και εννοείται πως οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας ευελπιστούν να δικαιωθούν για την επιλογή Μασούρα.